Terasa din lemn de brad C 055

terasa din lemn masiv c 055

Terasa din lemn de brad are o suprafata de 30mp fiind ideala pentru a veni in completarea unei case elegante, conferindu-i distinctie.  Este o solutie perfecta si pentru o mica pensiune cocheta putand servi fie ca terasa inchisa pentru zilele ploioase unde vizitatorii sa savureze o cafea fie ca o micuta cafenea chiar la intrare unde oricine sa poata intra sa se odihneasa si sa admire peisajul in fata unei cani cu ceai cald sau vin fiert.

In functie de necesitatile dumneavoastra proiectul terasei poate suferi modificari. Terasa din lemn de brad urmeaza a fi realizata fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra astfel incat sa corespunda obiectivelor pe care le aveti.

Detalii Terasa din lemn de brad C 055

- amprenta 5m/4m

- geamuri clasice din lemn de brad

Pret 170 euro/ mp (TVA inclus); pretul variaza in functie de model

PRETUL include:

  • acoperis complet din sindrila bituminoasa (contra cost se poate pune tabla bilka sau tigla)
  • structura din lemn masiv
  • montaj

NU SUNT INCLUSE / OPTIONAL

  • baituit
  • fundatie (nu efectuam fundatii)
  • transport

Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului
Placa (fundatia), instalatiile electrice si instalatiile sanitare cad in sarcina beneficiarului
Costul pentru cazare si o masa calda pe zi pentru echipa de montaj revine beneficiarului
Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.

HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Case si Cabane din Lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0741002515 / 0730320115  sau prin email [email protected] / [email protected]

Puteti solicita o oferta de pret completand un formular online iar un reprezentant DesignLemn.ro va prelua solicitarea dvs, o va analiza si va raspunde in cel mai scurt timp posibil.