Foisor din lemn de brad C 010

Foisor din lemn de brad C 010

Foisorul din lemn de brad este solutia cea mai buna pentru a ocupa un spatiu liber din curte. Avand o suprafata generoasa de 16mp poate fi amplasat mai ales in curtea pensiunilor sau restaurantelor cu specific rustic si poate fi folosit fie pentru servirea mesei fie ca spatiu de relaxare in mijlocul naturii dar la adapost de razele puternice ale soarelui.

In functie de necesitatile dumneavoastra foisorul poate suferi modificari. Foisorul din lemn de brad urmeaza a fi realizat fie dupa proiectul dumneavoastra fie dupa un proiect realizat impreuna cu echipa noastra astfel incat sa corespunda nevoilor proprietarului.

Detalii pentru: Foisor din lemn de brad C 010
– amprenta 4m / 4m (16mp)= 150 euro/mp (TVA inclus)

Pret la pachet 2400 euro (TVA inclus)

PRETUL include:

  • acoperis complet din sindrila bituminoasa
  • baituit
  • montaj

NU SUNT INCLUSE:

  • fundatie
  • transport
  1. Documentatia (proiectul, schitele), avizele si autorizatiile cad in sarcina beneficiarului
  2. Placa (fundatia), instalatiile electrice si instalatiile sanitare cad in sarcina beneficiarului
  3. Costul pentru cazare si o masa calda pe zi pentru echipa de montaj revine beneficiarului
  4. Termenul de executie este intre 30 si 90 de zile de la data achitarii avansului de 40%. Urmatoarea plata de 50% se face la ridicarea kitului (transport) si restul de 10% la montaj.

HOME LEMN DESIGN SRL realizeaza la comanda Case si Cabane din Lemn , pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0741002515 / 0753088971 sau prin email [email protected] / [email protected].com