Blog

Blog

articole

DesignLemn.ro - Ce servicii aditionale oferim?

DesignLemn.ro - Ce servicii aditionale oferim?

Obiectul principal de activitate este constructia de diverse obiecte din lemn de la case, cabane, case de vacante, biserici, continuand cu foisoare, terase, garaje, magazii, mobilier de gradina si terminand cu geamuri si usi clasice sau termopan din lemn triplustratificat. Pe langa toate acestea oferim si servicii de intretinere, tratament si baituit oricand este nevoie pentru reconditionare, izolatia peretilor interiori.

De ce este nevoie de reconditionare? In cazul oricarui tip de casa este nevoie de o minima intretinere. La fel si in cazul caselor sau obiectelor din lemn, este nevoie sa inspectam si in cazul in care observam nereguli sa aplicam un nou strat de bait sau de tratament corespunzator – fie antifungic, fie insectofungicid, fie de hidrofungare. De toate acestea se poate ocupa echipa noastra, astfel incat tratamentul sa fie aplicat in mod profesionist, prelungind astfel durata de viata a lemnului la parametrii initiali si pastrand calitatea si proprietatile lucrarii.

De ce sa izolam peretii interiori? Lemnul este deja un material termoizolant, dar izolarea peretilor interiori va reduce si mai mult pierderile de caldura. Pe langa acest mare plus, termoizolarea aduce si alte avantaje: reduce riscul de igrasie marind astfel durata de viata si garantand un aer sanatos; asigura un confort termic sporit pe perioada de vara. O izolatie corespunzatoare va impiedica transferul de energie termica din interior spre exterior si invers pastrand o temperatura constanta pe tot parcursul anului, astfel vara caldura nu va patrude in interior iar iarna caldura nu se va pierde prin pereti.

In functie de suprafata si de destinatia constructiei echipa noastra va sta la dispozitie, punand la lucru toata experienta in constructii, astfel incat sa alegeti cea mai buna solutie pentru proiectul dumneavoastra.

Home Lemn Design

0741 002515

[email protected]

Share: